Marokko vs Kroatien: Tidsplan, kanal, se live, minut for minut

Kroatien skal møde Marokko i første runde af gruppespillet i Qatar 2022 World Cup, onsdag den treogtyvende november 2022 er datoen. Denne kamp spilles på Al Bayt Stadium.

Inden denne kamp skal Marokko spille to venskabskampe i Spanien, mod Chile i Barcelona den 23. september og Paraguay i Sevilla den 27. september, oplyser det marokkanske fodboldforbund.

Det marokkanske hold kendt som «Lions of the Atlas» deltog i VM i 2022 efter at have elimineret Den Demokratiske Republik Congo i den interne playoff-kamp præsenteret af de afrikanske kvalifikationer. De, der ledes af eDT Vahid Halilhodzic, skal møde deres sjette verdensmesterskab, hvilket er den anden deltagelse i træk, hvis bedste resultat var ottendedelsfinalen i Mexico 1986.

Coracia, holdet kendt som «Vatreni», ankommer stærkt, og de er altid et af de hold, der kan give en dejlig overraskelse, som det var i Rusland, hvor de formåede at være finalister.

🕗Tidsplan for Marokko vs Kroatien

I Marokko vil spillet være kl. 11.00. For hans del i Kroatien bliver det klokken 12.

📺 Kanal, der sender live Marokko vs Kroatien

Ifølge listen over kanaler vil vi kunne se kampen mellem Marokko og Kroatien live i Marokko på beIN Sports. I Kroatien har HRT sagt ja til at fordele VM-kampene i Qatar for hele landet.

👇Se Marokko vs Kroatien live og direkte online

Disse kampe kan ses online via de forskellige webplatforme på beIN Sports-kanalen i Marokko.

I Kroatien vil følelser relateret til VM i Qatar være tilgængelige via HRT. Samt på hjemmesiden og på mobilapplikationen og Smart TV vil du kunne se alle 64 kampe live, herunder naturligvis kroaternes kampe i VM. Erfarne kommentatorer vil sidde bag mikrofonerne.

⏳Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻