Kroatien vs Belgien LIVE: Minut for minut

Kroatien vs Belgien bliver en fremragende kamp i VM 2022, som vi skal se torsdag den 1. december.

Kroatien vs Belgien LIVE

Kroatien vs Belgien. De seneste nyheder, hold, tidsplan, formationer, dommere og alle de tidligere analyser af gruppe F – Dato 3 af Qatar 2022 World Cup .

Kampen spilles torsdag den 1. december 2022 klokken 12.00 argentinsk tid, 16.00 kroatisk og belgisk tid. Denne kamp vil blive spillet hos Ahmed Bin Ali og vil blive sendt på TyC Sports.

Kroaterne opnåede efter deres debut med uafgjort deres første sejr i VM i Qatar 2022. De begyndte at tabe 0-1 til canadierne og vandt 4-1 i gruppe F, hvorfor mange er motiverede for dagens kamp.

Kroatien , nuværende andenpladsen i verden, forbedrede det uigennemsigtige image, der var tilbage i debuten, og spillede uafgjort mod Marokko og slog solidt  Canada i den sidste kamp. Du har brug for en sejr, hvis du vil kvalificere dig til næste runde af VM.

Belgien var på sin side ikke i stand til at sejre over sin marokkanske modpart inden for rammerne af dato 2 af Qatar 2022 World Cup. Med dette resultat er det afrikanske hold det, der var tættest på et skridt væk fra næste runde. Belgien har brug for en sejr for enhver pris, da det er et skridt væk fra at forlade VM. Find ud af mere information om, hvordan du kan se LIVE og MINUTE FOR MINUTE af, hvad resultatet af denne fantastiske kamp.

Se Kroatien vs Belgien LIVE: Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻