Japan vs Costa Rica: Tidsplan, kanal, se LIVE, minut for minut

Samurai Blue  fra Japan skal møde  Los Ticos  fra Costa Rica søndag  den 27. november 2022  på Ahmad bin Ali Stadium i Qatar i kampdag 2 af 3 i  gruppe E. 

Hvis vi laver lidt historie, har vi, at hoved til hoved er til fordel for Japan, der har vundet de seneste to landskampe med henholdsvis 3-0 (11. september 2018) og 1-3 (3. juni 2014) ). ), begge under internationale venskabskampe. Costa Rica havde svært ved at kvalificere sig til dette VM i Qatar.

Vi skal også bemærke, at Japan kvalificerede sig overvældende til dette VM   under den første kvalifikationsfase, efter at have scoret i alt  46 mål  , de har kun scoret 2 gange, og de har vundet 100 % af deres kvalifikationskampe.

 Japanerne kvalificerede sig som nummer to i deres gruppe efter Saudi-Arabien med blot et point. Costa Ricas vej til VM var ikke let. De klemte New Zealand 1-0 for at nå det sidste cut.

Både Japan og Costa Rica står over for meget hårde odds og konkurrence i en gruppe, der omfatter tidligere VM-vindere, Tyskland og Spanien. Derfor vil disse hold være under ekstremt pres for at vinde denne kamp og sikre de afgørende 3 point, synonymt med en sejr.

Topscorerne,  Takumi Minamino  og  Yuya Osako  , kunne blive tie-breakers i dette møde. Og Costa Rica har aldrig slået Japan i tre møder til dato.

Uden tvivl vil Japan vs Costa Rica være en kamp, ​​der er værd at se LIVE. Det er derfor, jeg efterlader dig skemaet; KANAL og SÅDAN SER DU LIVE. Ud over minut for minut.

🕘Tidsplan Japan vs Costa Rica

I  Japan vil spillet være kl. 19.00  lokalt. For sin del i  Costa Rica vil det være klokken 4 om morgenen .

📺Kanal, der sender Japan vs Costa Rica

I  Costa Rica  vil den kanal, der er ansvarlig for at sende VM i Qatar, være  Teletica  Television .

I  Japan  kan vi se VM live og direkte gennem transmission af  dentsu inc .

I resten af ​​verden bliver kampen mellem Argentina og Saudi-Arabien sendt på disse  kanaler .

▶️Se Japan vs Costa Rica  LIVE og DIRECT Online

Vi vil være i stand til at se kampen mellem Japan og Costa Rica LIVE på de respektive kanaler nævnt ovenfor.

Det betyder, at vi på kanalernes hjemmesider kan se det ONLINE, i Costa Rica er hjemmesiden www.teletica.com .

For sin del i Japan er den kanal, der er ansvarlig for at sende direkte online, og dens hjemmeside henholdsvis www.dentsu.co.jp .

⏳Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...