Frankrig vs Australien: Tidsplan, kanal, se live, minut for minut

Frankrig vs Australien er den anden kamp på datoen, der spilles tirsdag den 22. november. Det svarer til gruppe D og spilles på Al Janoub Stadium i Al Wakrah.

⚽Frankrig vs Australien

Vi startede denne gruppe med Frankrig, som er den nuværende verdensmester. Udvælgelsen, der er kendt som «Les Bleus», nåede uden problemer sin 16. verdenskonkurrence i historien. Mestre af verdensmesterskabet i 1998 i Frankrig, dem, der i dag ledes af deres DT Didier Deschamps, vil søge at tilføje en tredje stjerne efter at have opnået Cuppen i Rusland 2018.

The Blues kvalificerede sig let, uden at indrømme noget nederlag, og sluttede i toppen af ​​gruppe D i 2022 World Cup-kvalifikationskampene i Europa-zonen. Det franske hold endte seks point foran Ukraine, som igen endte foran Finland, Bosnien og Kasakhstan.

Australien er på sin side en udtagelse, der kostede det at nå VM, det kom til Peru i slutspillet. Udvælgelsen kendt som «Socceroos» ledes af dens DT Graham Arnold vil forsøge at slå deres hidtil bedste rekord, som var ottendedelsfinalen i Tyskland 2006.

Australien har lidt, men vil se VM godt. De sluttede let i toppen af ​​deres gruppe i anden runde af den asiatiske zone-kvalifikation med 8 sejre fra lige så mange kampe. Det australske hold endte til sidst på tredjepladsen i deres gruppe, bag Saudi-Arabien og Japan, i tredje runde. Endelig dominerede Oceanic De Forenede Arabiske Emirater i semifinalerne i slutspillet (1-2) og derefter Peru (0-0, 5 straffe til 4).

For det australske hold vil det være det sjette verdensmesterskab efter 1974, 2006, 2010, 2014 og 2018, til ærgrelse for omkring 10.000 støjende peruvianske fans til stede på Ahmad ben Ali-stadionet i Al-Rayyan (vest for Doha).

🕖Tidsplan Frankrig vs Australien

I Frankrig er spillet kl. 21.00, og i Australien er det kl. 03.00.

📺Kanal, der sender direkte Frankrig vs Australien

Ifølge listen over kanaler vil vi kunne se kampen mellem Frankrig og Australien live på TF1 (akronym for Télévision Française 1) for hele Frankrig og på SBS i hele Australien.

🔻Se Frankrig vs Australien live og direkte online

Disse kampe kan ses online via de forskellige webplatforme på TF1-kanalen i Frankrig, men i Australien kan de også ses og følges live online via SBS online platforme.

Det betyder, at vi gennem disse midler, både web og mobile enheder, vil kunne se det live og direkte online. Generelt kan disse kampe ses gennem mobilapplikationen og Smart TV, du vil kunne se de 64 kampe live. Erfarne kommentatorer vil sidde bag mikrofonerne.

⏳Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...

Ver Colombia vs Inglaterra: Cuartos de Final, Mundial Femenino 2023

La búsqueda de Inglaterra para ganar la Copa Mundial Femenina las lleva a Sydney este fin de semana para un encuentro de cuartos de...