England mod Iran: Tidsplan, Kanaler, Live Streaming, Minut for minut

England mod Iran er den tredje kamp på den første dag af VM i Qatar 2022, og det er en kamp, der lover at blive underholdende fra start til slut. Find ud af tidspunkter, kanaler, hvor du kan se kampen mellem England og Iran live.

FIFA World Cup anses for at være det største skuespil i verden. I denne kamp vil vi kunne se det engelske hold, som er berømt for sit klassiske spil. De iranske spillere har også bevist, at de er værdige til at besejre ethvert hold i turneringen. Så se denne spændende kamp hjemmefra eller fra dit stadion.

England skal møde Iran i første runde af VM i fodbold 2022 den 21. november 2022. Her kan du finde alle detaljer om kampen England mod Iran.

⚽England vs Iran:

England under Gareth Southgate indleder sin kampagne mod Iran, og de tre løver er favoritter til at vinde.

England var ubesejret i deres VM-kvalifikationskampagne og forlængede dermed deres ubesejrede række i VM-kvalifikationen til 31 kampe.

Efter at have vundet UEFA Gruppe I kvalificerede landet sig til VM.Iran ligger på en 20. plads i verden og har endnu ikke spillet en kamp på dette niveau, men har fået en imponerende start som en stor fodboldnation ved at kvalificere sig til VM i 2018.

🕗Tidspunkt Qatar vs Ecuador

Kampen starter kl. 17:00 CET (centraleuropæisk tid). Den spilles på Khalifa International Stadium. Der er plads til 45.416 personer på stedet.

📺Channel Broadcasting Qatar vs Ecuador.

England:

I England er der masser af muligheder for at se VM i fodbold 2022 på dit tv. BBC har forbeholdt sig retten til at vise England mod Iran på tv for fodboldfans i hele landet. Hvis du ønsker at se live-stream, kan du abonnere på BBC Iplayer. ITV sender også kampen i England. Ved at abonnere på disse kanaler vil du kunne se alle VM-kampene

Iran:

I Iran vil den være tilgængelig på beIN sports. Så for at se begivenheden på dit tv skal du have en satellit-tv-forbindelse til kanalen på din boks for at se den. Al Jazeera har også taget retten til at vise VM i Mellemøsten. Så hvis du befinder dig uden for beIN-netværket, kan du regne med, at denne kanal dækker.

✔Watch England vs Iran LIVE og LIVE Online

I USA kan England mod Iran ses på Fox Sports. De sender alle kampe. Du skal have et Fubo-abonnement for at se konkurrencen i realtid. Fubos månedlige gebyr vil være 64,99 USD. Seerne kan se live stream af kampen på Sling, som koster 35 dollars om måneden at abonnere på.

Kampen vil blive transmitteret af BBC i Storbritannien. BBC IPlayer understøtter nu live streaming. På SBS’ hjemmeside kan australierne se Qatar mod Ecuador. I Canada vil konkurrencen blive sendt på TSN og RDS.

Vi vil løbende opdatere dig om, hvor VM-kampene vil blive sendt LIVE og LIVE i alle lande.

⏳Minute for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻