Danmark vs Tunesien: Tidsplan, kanal, se live, minut for minut

Danmark vs Tunesien svarer til den første kamp i gruppe D, der hører til Qatar 2022 World Cup.

⚽Danmark vs Tunesien

Danmark skal spille mod Tunesien i den første kamp, ​​der svarer til gruppe D ved VM i Qatar. Kampen finder sted den 22. november på uddannelsesstadion. Fra Mundialdeqatar.net efterlader vi dig al information om denne kamp, ​​tidsplan, kanaler, hvor du kan se live og minut for minut.

Danmark fra Frankrig 98 er en anden udtagelse, den røde dynamit kommer fra en meget god UEFA-kvalifikationsrunde, og dette er allerede den sjette deltagelse i et VM. De vil forsøge at opnå bedriften at nå kvartfinalen.

For sin del er Tunesien kendt som «Eagles of Carthage», det afrikanske hold, der var i stand til at indgå en ny aftale efter at have slået Mali i den sidste duel i de afrikanske kvalifikationer, hvilket var deres sjette deltagelse i et VM og det andet i træk. . At gå fra gruppespillet er den udvalgtes store bedrift.

Herreholdets landstræner Kasper Hjulmand forventer tre spændende kampe:

“Frankrig er et af de bedste hold i verden med en masse talent. Det bliver endnu en vigtig kamp mod Frankrig, hvor der er alt at spille for. Hvis vi vil frem, skal vi være i stand til at slå Tunesien, men det er et stærkt hold, som vi vil møde.» siger Kasper Hjulmand.

Herreholdets kaptajn, Simon Kjær, deltog også i aftenens lodtrækning:

“Vi ser virkelig frem til VM, og vi er stolte af at spille mod de bedste i verden. Vi har en spændende pool. Det er dejligt at møde Frankrig. En stærk rival, som vi spillede 0-0 med i sidste VM, og som vi skal møde to gange inden VM i Nations League. Tunesien er en sjælden modstander for os, men det er altid interessant at møde hold fra andre dele af verden til et VM, og så er der en stadig ukendt modstander. Vi rejser til VM for at vinde hver kamp. Vi drømmer om at vinde trofæer med dette hold, og jeg tror nu, vi kan sige, at vi kommer ud af denne gruppe.» siger Simon Kjær

🕗Tidsplan Danmark vs Tunesien

I Danmark er spillet klokken 15.00. For hans del i Tunis bliver det klokken 14.00.

📺 Kanal der streamer live Danmark vs Tunesien

Ifølge listen over kanaler vil vi kunne se Danmark vs Tunesien kampen live på DR og TV 2 for hele Danmark og på beIN Sports i hele Tunesien.

📺Se Danmark vs Tunesien live og direkte online

Disse kampe kan ses online på de forskellige DR- og TV-webplatforme for hele Danmark, og på beIN Sport i Tunesien.

Generelt kan disse spil ses gennem mobilapplikationen og Smart TV, du kan se alle 64 spil live. Erfarne kommentatorer vil sidde bag mikrofonerne.

⏳Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽Te puede Intresar ⚽🔻

Canales que trasnmiten el Mundial

En las diferentes partes del mundo el mudial de qatar se transmite en vivo y en directo por diferentes canales.

Mira el FIXTURE completo y el horario de acuerdo a tu país.

Todo el fixture completo del mundial. Enterate de los dias y el cronograma completo de los 64 partidos que se desarrollarán entre el 20 de noviembre y el 18 de diciembre en Qatar.

La'eeb

La mascota que se utilizará en la XXII edición de la Copa Mundial de la FIFA Catar 2022. La'eeb es un turbante de color blanco animado en forma infantil, y su nombre en árabe significa jugador habilidoso.

El Futbol del Mundial

El balón oficial del Mundial de Qatar 2022, al que llamó «The Journey» para acompañar a las selecciones en los 64 partidos que presenciará el torneo...