Brasilien vs Schweiz: Tidsplan, kanal, se live, minut for minut

Brasilien vs Schweiz , en stor  FIFA World Cup  gruppe G-kamp , ​​der finder sted mandag den 28. november 2022  på  Stadium 974  i Qatar. Brasilien vs Schweiz  virker på papiret som en let kamp for Brasilien, men det kan være meget anderledes på spilledagen og ende i en meget spændende landsholdskamp.

Du behøver ikke gå langt ind i historien, da Brasilien ved det sidste VM i 2018 sluttede i toppen af ​​deres gruppe lige foran schweizerne. Bliver dette år en gentagelse? De to hold har  mødt hinanden ni gange tidligere  , hvor Brasilien vandt tre kampe, Schweiz to og fire kampe endte uafgjort.

Brasilien  er rangeret som nummer 1 på FIFA-ranglisten, men mange mennesker er uenige i betragtning af, at de ikke har vundet siden… 2002. Ja, de har en rekord på 5 sejre, men  det retfærdiggør næppe denne magtrangering  .

Schweiz er derimod nummer  16  på den liste. Begge hold sluttede i toppen af ​​deres respektive grupper under kvalifikationen, hvor Brasilien slog Argentina  om topplaceringen og Schweiz slog Euro Cup-vinderne  Italien  .

Brasilien banede vejen til VM med en rekord  på 17 kampe  uden at tabe (14 sejre og 3 uafgjorte). De scorede i alt  40 mål  og har kun scoret 5 gange. Ja, som vi kan se, har den brasilianske offensiv været i brand, mens deres forsvar virkede lige så stærkt. 

Hvad  angår schweizerne  , vandt de 5 kampe og uafgjort 3 med en målforskel på 15:2. Så dette spil kunne blive en neglebider.

Den samlede rekord taler for brasilianerne, der har vundet  5 verdensmesterskaber  og er blevet nummer to, tredje eller fjerde i alt 6 gange. Men schweizerne er kendt for at være et meget robust hold, der aldrig giver op og ikke bukker under for presset.

Brasilien skiller sig ud spillere den historiske  Dani Alves  , der vil være en del af listen, og har også store angribere som Antony (Manchester United), Gabriel Jesus (Arsenal), Gabriel Martinelli (Arsenal), Neymar Jr. (PSG), Pedro Raphinha (Barcelona), Richarlison (Tottenham), Pedro (Flamengo), Rodrygo (Real Madrid) og Vinicius Jr. (Real Madrid).

Program Brasilien vs Schweiz

I  Brasilien er spillet kl. 12.00 . For sin del i Schweiz bliver det klokken 17.00.

Kanal, der sender live Brasilien vs Schweiz

I  Brasilien  er den kanal, der har ansvaret for at transmittere VM-kampene,  TV Globo og Sport TV , begge kanaler er  pionerer inden for tv og sport i Brasilien .

I Schweiz vil hele  verdensmesterskabet  blive udsendt af  SRG SSR .

Se Brasilien vs Schweiz live og direkte online

Disse kampe kan ses online på de forskellige  webplatforme på  TV Globo -kanalen  i Brasilien.

I Schweiz vil følelser relateret til VM i Qatar være tilgængelige via  SRG SSR . Samt på hjemmesiden og på mobilapplikationen og Smart TV vil du kunne se de 64 kampe live . Erfarne kommentatorer vil sidde bag mikrofonerne. 

⏳Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻