Belgien vs Marokko: Tidsplan, kanal, se LIVE, minut for minut

Belgien , der er nummer 2 af FIFA, skal møde  Marokko  i en  gruppe F- kamp  søndag den  27. november på Al Thumama Stadium i Doha , Qatar  .

Selvfølgelig vil  Belgien  være de tunge  favoritter  til at vinde denne kamp, ​​som lover at blive meget tæt, men på en eller anden måde finder de altid en måde at skuffe på den store scene.

De Røde Djævle er det eneste hold, der er rangeret #1 i verden uden at vinde et VM eller et kontinentalt trofæ.

Kvalifikationsrunderne gik glat for belgierne, som  vandt seks af deres kampe  og kun uafgjort to. De sluttede foran Wales og Tjekkiet i deres kvalifikationsgruppe. 

Marokko havde på den anden side brug for en to-kamps playoff mod Congo for at nå det sidste snit efter at have tabt 2-1 til Egypten i AFCON kvartfinalen. De nåede ottendedelsfinalen tilbage i 1986, men det bliver meget svært for dem at gentage denne bedrift i Qatar 2022.

De  Røde Djævle  er klare favoritter til at vinde dette spil, og de har både evnerne og erfaringen til at få arbejdet gjort. De blev også nummer  tre i World Cup  to gange. 

De vil dog nøje følge de  marokkanske Atlas Lions  , som formentlig vil stole på deres kontraspil i håb om at overraske et af de hold, der har den bedste chance for at vinde det hele.

Hvorom alting er, så står vi over for en kamp mellem Belgien vs Marokko. Det er derfor, jeg efterlader skemaet, KANALEN, og HVORDAN DU SER LIVE. Åh! Jeg glemte næsten, at du også kan følge minut for minut.

🕘Program Belgien vs Marokko

I  Belgien er spillet klokken 14.00, og i  Marokko er det også klokken 14.00.

📺Kanal, der sender live Belgien vs Marokko

I det  belgiske  land kan  VM ses live  og direkte ved transmission af  RTBF, VRT .

Se RTBF LIVE :  www.rtbf.be

I Marokko kan du se beIN SPORTS CONNECT live .

🔻Se Belgien vs Marokko live og direkte online

Disse kampe kan ses online på de forskellige  webplatforme på   RTBF -kanalen i Belgien.

For sin del kan den i  Marokko også ses og følges live online på beIN SPORTS CONNECT online  platformene  .

Det betyder, at vi gennem disse midler, både web og mobile enheder, vil være i stand til at se det live og live online. Generelt kan disse kampe ses gennem  mobilapplikationen og Smart TV, du kan se de 64 kampe live  . Erfarne kommentatorer vil sidde bag mikrofonerne.

 Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻