Belgien vs Canada: Tidsplan, kanal, se live, minut for minut

Belgien vs Canada er en gruppe F-kvalifikationskamp, ​​der starter onsdag den 23. november 2022 kl. 14:00 US EST, 19:00 GMT og 22:00 lokal tid. Kampen spilles på Ahmad Bin Ali Stadium i Qatar.

⚽Belgien vs Canada

Begge hold ankommer motiverede, men hvis vi baserer os på udtagelser og historie, har vi, at det, der har mindst chance for at gå videre til næste etape, er låst. I denne gruppe er også Kroatien og Marokko. Man skal huske, at det nordamerikanske hold kommer fra at slå Mexico og USA, så det kan give en dejlig overraskelse i dette spil.

Indtil nu har det belgiske hold været ret skuffende i de store turneringer, når det kommer til at «vinde det hele». Men denne gang kunne det blive en anden historie. Belgien går videre til semifinalen i FIFA World Cup i 2018 (deres største internationale præstation til dato), før de taber til Frankrig, hvor det franske hold vandt det sidste VM.

Belgien har en af ​​de bedste midtbanespillere i verden, Manchester Citys Kevin De Bruyne, som skal orkestrere fjendtlighederne mellem Belgien og Canada sammen med Real Madrid-stjernen og holdkaptajnen Eden Hazard. Hazards hold Når vi taler om at vinde sæsoner, efter at have vundet Champions League og La Liga, er Real Madrids c kaptajner for det belgiske hold. Hazards holdkammerat, Thibaut Courtois, er en af ​​de bedste målmænd ved dette VM og vandt Golden Glove-trofæet i 2018. Han kan også gøre en stor forskel med sin clean sheet-rate på 44%.

Canadierne kan derimod prale af nogle meget lovende unge kanoner, såsom 22-årige Jonathan David, der spiller som angriber for Ligue 1-klubben Lille i Frankrig. Tajon Buchanan, 23, spiller som kantspiller for Club Brugge.

🕗Belgien vs Canada tidsplan

I Belgien vil spillet være klokken 21.00. For sin del i Canada bliver det kl. 15.00.

📺 Kanal, der sender live Belgien vs Canada

Ifølge listen over kanaler vil vi kunne se kampen mellem Belgien og Canada live i Belgien på RTBF, VRT. I Canada har CTV TSN sagt ja til at distribuere VM-kampene i Qatar for hele landet.

✔Se Belgien vs Canada live og direkte online

Disse kampe kan ses online gennem de forskellige webplatforme på RTBF-kanalen, VRT i Belgien.

I Canada vil følelser relateret til VM i Qatar være tilgængelige via CTV TSN. Samt på hjemmesiden og på mobilapplikationen og Smart TV vil du kunne se alle 64 kampe live. Erfarne kommentatorer vil sidde bag mikrofonerne.

⏳Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...