Argentina vs Saudi-Arabien, tidsplan, kanal, se live, minut for minut

Det argentinske fodboldlandshold begynder sin VM-kampagne i 2022 mod Saudi-Arabien den 22. november i første runde af gruppespillet.

⚽Argentina vs Saudi-Arabien

Argentina ankommer til denne første kamp i Qatar World Cup 2022 meget motiveret. Denne kamp spilles den 22. november på Iconic Stadium. Vi vil kunne se denne kamp i Argentina live på TYC SPORT og TV Publica. Mens Spanien vil se mødet via TVE og Teledeporte

Efter lodtrækningen, der fandt sted i begyndelsen af ​​april, sad Argentina fast i gruppe C af verdensmesterskabet i fodbold 2022. Ud over Saudi-Arabien, rivalen til debuten, er der holdene fra Mexico og Polen, hold, der også stræber efter at kvalificere sig til næste fase af turneringen.

Det argentinske hold kommer fra at vinde Finalissima mod Italien og efter at have spillet en episk venskabskamp, ​​hvor de vandt 5-0 med alle målene fra Messi.

Det argentinske hold kendt som Scaloneta i øjeblikket har ingen officiel venskabskamp, ​​men det forventes, at det skal møde Brasilien i kampen, der var blevet udsat i kvalifikationen.

Saudi-Arabien har en række venskabskampe fra den 17. til den 27. september, fasen af ​​forberedelsesperioden for det saudiske hold til VM vil finde sted, hvor det saudiske hold skal spille to kampe, først mod et ecuadoriansk hold den 23. september i «Nueva Condomina»-stadionet, mens den anden kamp bliver mod USA’s landshold den 27. i samme måned.

De saudiarabiske grønne vil afslutte deres forberedelse til Qatar 2022 World Cup i tredje fase næste november i Emirati-byen Abu Dhabi, hvor de skal spille to venskabskampe, hvoraf den første vil være mod Island den 6. november efter 4 dage han møder Panama, selvom det bliver den sidste venskabskamp inden VM i Qatar 2022 mod Kroatien den 16. samme måned i den saudiske hovedstad, Riyadh.

🕖Tidsplan Argentina vs Saudi-Arabien

Vi vil være i stand til at se kampen mellem Argentina og Saudi-Arabien kl. 7.00, det er tiden for hele Argentina.

I Saudi-Arabien er spillet klokken 13.00.

📺 Kanal, der sender Argentina vs Saudi-Arabien

I Saudi-Arabien vil vi kunne se kampen på kanalerne hos Qatar beIN Sports-gruppen, som er den eksklusive operatør af VM 2022. Ud over satellittransmission giver Qatar-netværket sine følgere mulighed for at se begivenheder, der sendes på deres digitale skærme ved at abonnere på beIN Connect-tjenesten.

I Argentina kan vi se det live på TYC SPORT og på Direct Public TV.

I resten af ​​verden bliver kampen mellem Argentina og Saudi-Arabien sendt på disse kanaler.

🟢Se Argentina vs Saudi-Arabien LIVE Online

Disse kampe kan ses online via de forskellige webplatforme af TYC Sport og Public TV. I Arabien vil vi kunne se det gennem beIN Connetc, at hvis vi abonnerer, vil vi kunne se det online.

⏳Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...