Argentina vs Mexico: Tidsplan, kanal, se live, minut for minut

Uden tvivl vil dette være  en af ​​de mest spændende kampe  at se i VM-gruppe C,  Argentina vs. Mexico , og dette er den anden kamp for begge hold.

Kampen er planlagt til  lørdag den 26. november kl. 14:00 US EST, 19:00 GMT UK og 22:00 lokal tid  .

Det vil blive spillet på Lusail Stadium i Qatar . Argentinerne søger at bygge videre på en stærk opvisning ved  Copa América (de vandt den i 2021), og… dette kan være Lionel Messis  sidste dans   på VM-scenen, en turnering han aldrig vandt.

Argentina  ankommer til denne anden kamp i Qatar World Cup 2022 meget motiveret . Argentina vs Mexico, vi vil være i stand til at se det live på TYC SPORT og Public TV. Mens Spanien vil se mødet via TVE og Teledeporte .

Tata Martino  leder det mexicanske hold og kender argentinerne godt . Når det er sagt, har Mexico ikke slået Argentina siden deres 1-0-sejr ved Copa América i 2004. Argentina har vundet to verdenstitler i 1978 og 1986. Begge hold er rangeret i top 10 af FIFA: #4 for Argentina og #9 for Mexico.

Mexico sluttede på andenpladsen under kvalifikationsfasen til  CONCACAF. Veteranerne i hans trup, målmanden  Guillermo Ochoa  (36) og anføreren og midtbanespilleren for Real Betis fra LaLiga,  Andrés Guardado  (35), vil nyde den store scene for sidste gang sammen med  Lionel Messi  fra La Albiceleste. «La Selección» slog for nylig Italien med en score på 3-0, og de ser så klar, som de kan være.

Berømt for sin rige fodboldtradition er Argentina et af de bedste fodboldlandshold i verden . Dette er ikke overraskende i betragtning af populariteten af ​​fodboldspil i Latinamerika.

Generelt klarede de blå-hvide sig rigtig godt under VM-kvalifikationen. De spillede 17 kampe, vandt 11 og havde seks uafgjorte. Derudover scorede de 27 mål og lukkede kun otte ind. Overraskende nok var deres legende Lionel Messi topscorer med syv mål. Han blev ledsaget af Lautaro Martínez, som scorede det samme antal mål.

På samme måde havde El Tri stor succes under VM-kvalifikationen. De fik det samme antal point som Canada, som var det højest rangerede hold i kvalifikationen. Mere præcist var den eneste forskel mellem Canada og Mexico målforskel.

Interessant nok mødte The White and Sky Blues The Tricolors 17 gange. For det meste var argentinerne de mest succesrige. 

⚽️Spillerne skal vi følge i MEXICO og ARGENTINA

For Mexico  : angriberen  Raúl Jiménez  (Wolverhampton),  Andrés Guardado  (Real Betis),  Edson Álvarez  (Ajax), midterforsvarer  Héctor Moreno  (4. VM-optræden) og målmand  Guillermo Ochoa  (5. VM-optræden). Verden).

For Argentina  :  Lionel Messi  , selvfølgelig. VM er et af de sjældne trofæer, der mangler i hans karriere. Lauturo Martínez  (Inter Milan),  Ángel Di María  (Juventus de Turín),  Giovani Lo Celso  (Villareal) og Aston Villa-målmand  Emiliano Martínez  .

🔮ARGENTINA VS MEXICO FORUDSIGNING

Når vi taler om vores Argentina vs Mexico odds og forudsigelser, kan vi påpege vigtigheden af ​​tradition.

Det vil sige, at det argentinske hold har haft større succes med hensyn til kampe og head-to-head konkurrencer generelt. Undtagelsesvis har Mexico kun vundet to gange mod de blå-hvide. På grund af dette hælder vores forudsigelse for Argentina vs Mexico mere mod at vinde Argentina.

Alle de oplysninger, der er nævnt ovenfor, gør chancerne for, at Argentina slår Mexico, ret lave. For at pifte tingene op kan fans tjekke oddsene Argentina vs Mexico og ikke-hyppige væddemålsmuligheder.

Udover dette er det vigtigt at sige, at argentinerne har mange flere superstjernespillere på deres hold. Især nogle af de bedste spillere er Lionel Messi, Ángel Di María, Martínez Lautaro, Paulo Dybala osv. Alligevel mener vi, at der er masser af muligheder for Mexico til at overraske deres fans og bettingeksperter.

🕘Program Argentina vs Mexico

I  Argenitna vil spillet være klokken 16.00  lokal tid. For hans del i  Mexico bliver det klokken 13.00 .

📺Kanal, der sender Argentina vs Mexico

I  Mexico  er der flere måder at se de forskellige VM-kampe på, såsom  Sky Sports (64 kampe) TUDN/TV Azteca (32 kampe) Vix+ (8 kampe)

I  Argentina  kan vi se det  live på TYC SPORT  og på Direct Public TV.

I resten af ​​verden bliver kampen mellem Argentina og Saudi-Arabien sendt på disse kanaler .

▶️Se Argentina vs Mexico  LIVE og DIRECT Online

Disse kampe kan ses online via de forskellige  webplatforme fra TYC Sport og Public TV . I Arabien vil vi kunne se  det gennem beIN Connetc  , at hvis vi abonnerer, vil vi kunne se det online.

Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻