Åbningsceremoni eller indvielse Qatar 2022

FIFA World Cup, en af de største fodboldturneringer, lanceres snart med sin 22. udgave af turneringen .

Alt er klar til at starte den 21. november 2022 . Qatar vil være vært for begivenhederne for første gang i løbet af vinteren. Men en af de mest spektakulære dele af FIFA World Cup, som hvert år, er dens berømte åbning, og i 2022 vil ingen gå glip af det. Derfor kan du her se links til at se live, program og de forskellige kanaler, der sender.

Åbningsceremoni 2022

Kampplanen for 2022 FIFA World Cup er her. Vi ved nu, at fans vil starte deres rejse i Qatar med en varm velkomst på Al Bayt Stadium. Dette imponerende stadion med 60.000 pladser vil summe af forventning, når det er vært for åbningskampen den 21. november 2022 .

Detaljerne om åbningsceremonien for 2022 FIFA World Cup er dog endnu ikke offentliggjort. Vi giver de opdaterede oplysninger efter erklæringen. Bliv hos os for at modtage de opdaterede nyheder om ceremina, imens husker vi de tidligere.

Åbningsceremoni VM i Rusland 2018

Åbningsceremonien for 2018 FIFA World Cup blev afholdt den 14. juni . På det tidspunkt var åbningskampen i turneringen mellem Rusland og Saudi-Arabien. Moskvas Luzhniki Stadion var vært for åbningsceremonien. Det er det største stadion i Rusland med en kapacitet på 80.000 pladser og har været vært for mange verdensbegivenheder.

Mærkeligt nok optrådte den britiske popstjerne Robbie Williams ved åbningsceremonien arrangeret af Ruslands Channel One.

Ronaldo, Brasiliens VM-helt i 2002, optrådte også ved åbningsceremonien for VM i 2018 og udspillede den fodboldære herlighed, som alle spillere håbede at opnå på russisk jord.

Derudover var der endnu en koncert på Moskvas Røde Plads, hvor stjerner som Plácido Domínguez og Juan Diego Flores optrådte.

Åbningsceremoni VM i Rusland 2018

Brasilien 2014 World Cup åbningsceremoni

Shakira og Pitbull var de to hovednavne ved 2014 FIFA World Cup afholdt i Brasilien.

De fremførte den officielle sang fra turneringen kaldet «We Are One (Ole Ola)».

Dansere og kunstnere blev også præsenteret, med hyldest til brasiliansk kultur og arv.

Brasilien 2014 World Cup åbningsceremoni

VM åbningsceremoni Sydafrika 2010

I 2010 var Sydafrika vært for FIFA World Cup . Efter et airshow fra det sydafrikanske luftvåben fremførte en gruppe trommeslagere og dansere en Welcome to Africa-sang, der inkluderede en introduktion til de 10 turneringssteder.

I den næste sekvens viste en kæmpe bille sine fodboldfærdigheder med Jabulani, turneringens officielle bold, før store stykker stof blev brugt til at vise et kort over kontinentet og derefter verden.

Musikere og kunstnere fra andre afrikanske lande som Algeriet, Cameroun, Ghana, Elfenbenskysten og Nigeria havde også mulighed for at optræde. Flere Grammy-prisvindende R&B-stjerne R Kelly sang derefter ceremoniens signatursang, Sign Of A Victory, med Soweto Spiritual Singers fra Sydafrika.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo

Bienvenido a nuestra guía completa sobre las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo. Como entusiastas apasionados del fútbol, ​​entendemos la emoción y el...

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Quiniela del Mundial Excel: Descargar Gratis para Llenar

Quiniela Mundial , es seguramente lo que llegaste buscando y te comento que estas en el lugar adecuado, mas si quieres descargarla en...

Ver Brasil vs Croacia en VIVO Online: Minuto a Minuto

Ver Brasil vs Croacia en VIVO Online, es seguramente lo que todos van a estar buscando este Sábado 9 de Diciembre. Um partidaso donde...

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...
A %d blogueros les gusta esto: