Швейцария срещу Камерун: програма, канал, гледане на живо.

В група G се открива възможност за Швейцария срещу Камерун. В същото е и селекцията на Бразилия и Сърбия.

Швейцария все още няма шанс да празнува титла. На Световни първенства и Европейски първенства в най-добрия случай е стигала само до четвъртфиналите. Най-големият успех на страната датира отпреди почти 100 години, със сребърен медал на Олимпийските игри през 1924 г. Но трябва да кажем, че Швейцария никога не е била лош избор. Даже е много добър от няколко години.

Камерун е един от най-известните и успешни отбори на африканския континент. След оттеглянето на Ето’о вълнението около футбола малко се успокои в тази страна. Всъщност му липсва голямата звезда, която може да се намери в някои други африкански нации. Напоследък обаче страната успя да изгради солиден отбор, който показа, че не се нуждае от звезди, за да бъде добър.

Ако отидем в не толкова далечното минало, имаме Камерун, който спечели Купата на африканските нации през 2017 г. и стигна до полуфиналите на CAN 2022. В този полуфинал обаче Камерун беше победен с дузпи от Египет. Камерунците спечелиха мача за третото място срещу Буркина Фасо. Това е селекция, която може да изненада на следващото Световно първенство през 2022 г.

🕘График за Швейцария срещу Камерун

В Швейцария мачът ще е от 21:00 часа. От негова страна в Камерун това ще бъде в 15:00ч.

📺 Канал, който предава на живо мача Швейцария срещу Камерун

Според списъка с канали, ще можем да видим мача Швейцария срещу Камерун на живо в Швейцария по SRG SSR. В Камерун SuperSport се съгласиха да разпределят мачовете от Световната купа в Катар за цялата страна.

📺 Гледайте Швейцария срещу Камерун на живо и директно онлайн

Тези мачове могат да се гледат онлайн чрез различните уеб платформи на канала RTBF, VRT в Белгия.

В Канада емоциите, свързани със Световното първенство в Катар, ще бъдат достъпни чрез CTV TSN. Както и в сайта и в мобилното приложение и Smart TV, ще можете да гледате на живо всичките 64 мача. Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

⏳Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻