Хърватия срещу Канада: програма, канал, гледайте НА ЖИВО

Сблъсъкът между  Хърватия и Канада е насрочен за  неделя, 27 ноември . Това е игра и открийте по-долу цялата необходима информация, като например ГРАФИКА; КАНАЛ И ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО:

Този  мач от група F  ще се играе на Khalifa International Stadium , Доха, Катар. И  отборът на Хърватия  е големият фаворит за победа в този мач, но ще видим всичко това по време на мача.

Канада не бива да се изключва, тъй като и двата отбора завършиха на първо място в съответните си квалификационни групи. Хърватия обаче беше победена само от Франция на финала на Световното първенство през 2018 г. и победи Англия на полуфиналите. 

Мъжете на Златко Далич  са готови за още един дълбок удар в този турнир. Тези два отбора никога не са се срещали в международни състезания , така че този мач трябва да е забавен за гледане.

Това е едва втората поява на Канада на световната сцена , но е напълно заслужена. Канадците завършиха първи в квалификациите, пред отбора на САЩ! САЩ и Мексико!

График Хърватия срещу Канада

В  Хърватия мачът е от 17:00 часа, а в  Канада – от 11:00 часа.

Канал, който предава на живо Хърватия срещу Канада

В  Хърватия Световната  купа може да се гледа на живо  и директно по  HRT .

В Канада CTV TSN ще отговаря за излъчването на този отличен мач на живо онлайн.

Вижте Хърватия срещу Канада на живо и директно онлайн

Тези мачове могат да се гледат онлайн на различните  уеб платформи на каналите на HRT в Хърватия.

От своя страна, в  Канада също може да се види и проследи на живо онлайн на онлайн   платформите  на CTV TSN .

Това означава, че чрез тези средства, както уеб, така и мобилни устройства, ще можем да го гледаме на живо и на живо онлайн.Като цяло тези мачове могат да се видят чрез  мобилното приложение и Smart TV, можете да гледате 64 мача на живо  . Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

 ⏳Минута по минута

Следях МИНУТА ПО МИНУТА Хърватия срещу Канада

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻