Уелс срещу Иран: програма, канал, гледане на живо, минута по минута

Ден 4 от Световното първенство по футбол през 2022 г. в Катар ще види  Уелс  срещу  Иран  в група B в  петък, 25 ноември, от 10:00 ч. британско време (11 ч. CST)  . Мачът ще се играе на стадион «Ал Раян» в Ал Раян.

⚽️Уелс срещу Иран

Отне 64 години на Уелс   , за да се класира отново за Световното първенство, след като победи Украйна в Кардиф с минимално 1-0. Уелс ще се изправи първо срещу отбора на САЩ. САЩ, в първия си мач . И те са фаворитите да спечелят втория си мач срещу Иран, който играе първия си мач срещу Англия.

Няма  исторически моменти  в този мач, тъй като двата отбора никога не са се срещали в международни състезания. Пътят до Световното първенство в Катар  не беше лесен  за уелсците, тъй като те се състезаваха в същата квалификационна група като номер 1 Белгия, преди да запишат трудна победа срещу Украйна. Това ще бъде първото пътуване на Уелс до Световното първенство от…  1958 г.  !

Никой не очаква Иран да спечели това. Но Световната купа е виждала  по-големи сътресения и  преди. И с добра комбинация от местни таланти и международни играчи, иранците ще се стремят поне да си осигурят равенство. Да не забравяме, че Иран е първият отбор, който се класира за световно първенство от зона Азия.

Уелс има големи шансове да достигне до следващия етап на турнира, но за да го направят, те трябва да спечелят срещу Отбор Мели. Въпреки че Бейл не направи добър сезон, той все още е най-добрият играч в отбора на Уелс. Той обича да играе за драконите и винаги дава всичко от себе си, когато играе за националния отбор. Самото му присъствие подобрява коефициентите за залагане на Уелс срещу Иран за европейския отбор.

Междувременно звездните играчи на Иран Мехди Тареми, Сардар Азмун и Алиреза Джаханбахш не са близо до калибъра на Бейл . Ето защо, играта като отбор и създаването на силна защита е единственото нещо, което може да спаси средната стойност на Драган Скочич и да подобри шансовете му за Уелс срещу Иран.

График Уелс срещу Иран

В  Уелс мачът ще бъде в 10 сутринта . От негова страна в  Иран това ще бъде в 1 сутринта .

📺Channel Broadcasting Уелс срещу Иран

УЕЛСКИ:

В  Уелс има много възможности да гледате  Световното първенство  по футбол през 2022 г. на вашия телевизор. BBC  си запази правото да покаже  мача Англия – Иран по   телевизията за футболни фенове от цялата страна. Ако искате да гледате предаването на живо, можете да се абонирате за  BBC Iplayer .

ИРАН:

В Иран ще бъде наличен в  beIN sports . Така че, за да гледате събитието на вашия телевизор, ще ви е необходима връзка със сателитна телевизия към канала на вашата кутия. 

Може да ви заинтересува:  Канали, които излъчват Световната купа

Гледайте Уелс срещу Иран  НА ЖИВО и ДИРЕКТНО онлайн

Този отличен мач може да се гледа НА ЖИВО и ДИРЕКТНО онлайн както в УЕЛС, така и в ИРАН.

Може да се гледа на живо и директно в УЕЛС от BBC, а в ИРАН предава на живо и директно beIN Sport.

⏳Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻