Съединени щати срещу Уелс: програма, канал, гледане на живо

Съединените щати започват пътя си към Световното първенство в първия си мач от група B на Мондиал 2022, когато се изправят срещу Уелс. Следващата дата е 21 ноември. Научете тук графици, канали и как да гледате на живо.

САЩ трябва да завършат на първо или второ място в своята група B на Световното първенство, за да преминат към втория кръг.

⚽ САЩ СРЕЩУ УЕЛС

Очаква се Англия да спечели групата, но САЩ, като втори поставени, със сигурност биха очаквали да участват с много надежди да заемат второ място. Нека си представим, че са го направили, какъв би бил пътят им до финала…

Съединените щати вече ще се подготвят за първия си мач, който разбираемо ще бъде много решаващ в стремежа им да преминат към следващия кръг, защото исторически е задавал тона за тях на миналите световни първенства. От 1990 г. Съединените щати печелят или правят равенство в началния си мач и след това се класират за фазата на елиминациите.

От друга страна, в трите пъти, в които USMNT загуби първия си мач на минали световни първенства, не успя да излезе от групата. След като се изправи срещу Уелс, групата, водена от Грег Берхалтер, ще играе срещу Англия, преди да затвори етапа с оспорван мач срещу Иран.

Уелс ще пътува до Катар през ноември за Световното първенство през 2022 г., 64 години от последното им участие в надпреварата.

След две последователни Европейски първенства, звездите на златното поколение постигнаха същото, което се случи в международния футбол, и си осигуриха място в историческите книги веднъж завинаги.

И така, какво очакват отборът и феновете на Червената стена на турнира в Катар?

А какви са надеждите за самото състезание? Със сигурност никога няма да видим лято като Евро 2016, а вие?

Това е страна, наполовина по-малка от Уелс, а четири от използваните стадиони са разположени около столицата Доха.

Тъй като мачовете от груповата фаза на Уелс ще се играят на 21, 25 и 29 ноември, това означава, че те са част от деня на откриването на турнира.

Всичките им мачове от групата ще се играят на стадион Ахмад бин Али в Ал Раян, който е дом на близо 45 000 фенове.

🕗 Време Съединени щати срещу Уелс

Този мач ще започне в 20:00 часа централноевропейско време.

📺 Канал, който излъчва САЩ срещу Уелс

УПОТРЕБА:

В Съединените щати има много възможности да гледате Световното първенство по футбол през 2022 г. на вашия телевизор. Но FOX SPORT си запази правото да покаже мача САЩ срещу Gagles по телевизията за футболни фенове в цялата страна.

УЕЛСКИ:

В Уелс ще бъде наличен в beIN sports. Така че, за да гледате събитието на вашия телевизор, ще ви е необходима връзка със сателитна телевизия към канала на вашата кутия.

✔ Гледайте САЩ срещу Уелс НА ЖИВО и ДИРЕКТНО онлайн

В Съединените щати Англия срещу Иран може да се гледа по Fox Sports. Те ще излъчват всички мачове. Необходим е абонамент за Fubo, за да гледате състезанието в реално време. Месечната такса на Fubo ще бъде $64,99. Зрителите могат да предават играта на живо на Sling, чието абониране струва $35 на месец.

Мачът ще бъде излъчен от BBC във Великобритания. BBC IPlayer вече поддържа поточно предаване на живо. На уебсайта на SBS австралийците ще могат да гледат мача Катар срещу Еквадор. В Канада състезанието ще се излъчва по TSN и RDS.

Ще актуализираме с изтичането на дните, когато те ще бъдат излъчвани НА ЖИВО и ДИРЕКТНО в различните мачове от Световната купа във всички страни.

⏳Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻