Катар срещу Еквадор: График, канал, гледане на живо

Не пропускайте началото на мача Катар – Еквадор от първия ден на Световната купа, който ще се играе в понеделник, 21 ноември 2022 г., на стадион Al Bayt в 17:00 ч. 

От Mundialdeqatar.net ви оставяме цялата информация за мача между Катар и Еквадор, като програма, канал и къде и как да гледате на живо.

Катар срещу Еквадор преглед:

Като страна домакин Катар се класира автоматично и ще участва за първи път на Световното първенство по футбол. Катар е втората страна след Световното първенство по футбол в Италия през 1934 г., която играе на Световното първенство, без да се е класирала за него.

Досега най-големият им момент в международния футбол беше спечелването на Купата на АФК Азия през 2019 г. През същата година те участват за първи път и в Копа Америка. Сега те очакват нови предизвикателства по време на Световната купа през 2022 г.

Еквадор участва за първи път в Световната купа през 2002 г., след като завършва на второ място в Южна Африка. През март те се класираха за Световното първенство по футбол през 2022 г. с четвърто място и 26 точки в групата на КОНМЕБОЛ.

Въпреки че споровете възникнаха, след като Чилийската футболна федерация подаде жалба за сериозни нередности, свързани с еквадорския отбор по време на квалификациите, става дума за това, че Еквадор уж е скрил истинската самоличност на един от своите играчи, наречен Байрон Давид Кастийо Сегура. Ако се установи, че Еквадор е пуснал на терена играч, който няма право да играе, може да бъде наказан.

ФИФА започна разследване на тези твърдения и заяви, че е решила да започне дисциплинарно производство относно евентуалното дисквалифициране на Байрон Давид Кастийо Сегура във връзка с гореспоменатите мачове.

🕗Време Катар срещу Еквадор

Мачът ще започне в 17:00 ч. централноевропейско време. Двубоят ще се играе на стадион Al Bayt в Ал Хор, Катар. Залата е с капацитет 60 000 места.

📺Channel Broadcasting Катар срещу Еквадор.

Катар:

2Sports2 гарантира, че ще имате неограничен достъп до стрийминг на събитията между Катар и Еквадор на живо от Катар. Ако имате абонамент за кабелна телевизия и живеете в страната, можете да гледате мача на телевизора си и да следите действието. В този канал ще можете да гледате всички мачове в Катар. В тях ще намерите и най-интересните моменти от Световната купа и последните новини.

Еквадор:

Direct TV ще излъчи мача в Еквадор за футболните фенове. За да гледате събитието там, трябва да се абонирате за 74,99 долара на месец. Direct TV ще ви предложи повече от 160 вълнуващи канала. Тези канали включват спортни, развлекателни, световни новини и много други. С абонамента ще получите и безплатна пробна инсталация. Абонирайте се за канала и започнете да гледате турнира на живо.

🟢Гледайте Катар срещу Еквадор на живо онлайн

В САЩ мачът между Катар и Еквадор може да се гледа по Fox Sports. Те ще излъчват всички мачове. Необходим е абонамент за Fubo, за да гледате състезанието в реално време. Месечната такса на Fubo ще бъде 64,99 долара. Зрителите могат да гледат предаването на живо на мача в Sling, за което се абонират за 35 долара на месец.

Мачът ще бъде предаван по телевизията на BBC в Обединеното кралство. BBC IPlayer вече поддържа стрийминг на живо. На уебсайта на SBS австралийците ще могат да гледат Катар срещу Еквадор. В Канада състезанието ще се излъчва по TSN и RDS.

Мачът между Катар и Еквадор ще бъде един от най-напрегнатите в групата. Катар ще се стреми да остане непобеден на родна земя.

⏳Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...