Испания срещу Коста Рика: програма, канал, гледане на живо

Испания и Коста Рика ще се срещнат в представянето си в група E на Световното първенство в Катар 2022. Разберете тук програмата, канала и къде да гледате мача на живо.

Испания и Коста Рика играят първия си мач от Световното първенство в Катар 2022 в сряда, 23 ноември, на стадион Ал Тумама в Доха, като част от продължението на първата дата от група Е.

Испания, която е известна като La Roja и може да се каже, че пристига като един от най-мощните отбори на планетата, след като кулминира като лидер в своята група в квалификациите. Отборът, воден от Луис Енрике, потвърди историческото си присъствие в турнира и се надява да повтори постигнатото през 2010 г.

Междувременно Коста Рика, известен като Ла Селе, пристига като последния отбор, класирал се. Успях да стигна до тези случаи, след като победих Нова Зеландия с 1-0 с гол на Джоел Кембъл в плейофите.

Очаква се екипът, воден от колумбиеца Луис Фернандо Суарес, да пристигне с изненада, защо не?, където Тикос вече играят третата си поредна купа.

🕗 Време Испания срещу Коста Рика

В Испания мачът ще е от 22 часа. От негова страна в Коста Рика това ще бъде в 15:00 часа.

📺 Канал, който излъчва на живо Испания срещу Коста Рика

Според списъка с канали, ще можем да видим мача между Испания срещу Коста Рика на живо в Коста Рика по Teletica. В Испания Mediapro и RTVE се споразумяха да разпространят мачовете от Световната купа в Катар за цяла Испания.

✔Гледайте Испания срещу Коста Рика на живо и директно онлайн

Тези мачове могат да се видят онлайн чрез различните уеб платформи на канала Teletica в Коста Рика.

В Испания емоциите, свързани със световното първенство в Катар, ще бъдат достъпни чрез Mediapro, RTVE. Както и на уебсайта и на мобилното приложение и Smart TV, ще можете да гледате на живо всичките 64 мача, включително, разбира се, испанските битки. Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

⏳Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻