Испания срещу Германия: График, Канал, Гледайте на живо; Минута по минута

Имаме страхотна класика на световния футбол тази неделя, 27 ноември, когато те се изправят един срещу друг в сблъсък от  Световното първенство от група E на стадион Ал Байт в Катар . 

Началото е насрочено за  14:00 US EST, 19:00 GMT и 22:00 местно време  . Испания срещу Германия  не звучи като мач от квалификационен кръг, но да, такъв е и резултатът от този мач може да реши кой ще излезе начело в тази група.

Германия  спечели  Световното първенство по футбол  общо четири пъти (през 1954, 1974, 1990, 2014), а Испания го спечели веднъж, през 2010 г. С този преглед можем да видим, че сме изправени пред мач, в който и двата отбора са много заложени .

Липсата на победа  или достигане до финал на последните две световни първенства е синоним на разочарование за германския отбор. Испания се намира в подобна ситуация, след като за последно беше на световната сцена преди 12 години.

Луис Енрике  обаче изглежда води отбора си в правилната посока, достигайки  до  полуфиналите на Евро 2020 и губейки от Италия, отбор, който в крайна сметка не успя да се класира за това Световно първенство! Много фенове се надяват, че испанският ренесанс ще започне по време на това събитие.

Последният път, когато германците спечелиха всичко, беше в Рио през 2014 г. Но  Ханси Флик  изгради нов отбор със свежи таланти, след като продължи там, където спря  Йоахим Льов  .

Много хора смятат, че група Е е най-трудната в това състезание , тоест „групата на смъртта“. Испания и Германия  са ясни  фаворити  за продължаване напред, но нека не забравяме и Япония и Коста Рика. Япония представлява най-високо класираната азиатска нация в състезанието (№23), докато Коста Рика достигна четвъртфиналите на Световната купа само преди осем години.

🕘График Испания срещу Германия

В  ИСПАНИЯ играта е в 20:00, а в  Германия също в 20:00.

📺Канал, който излъчва на живо Испания срещу Германия

В  ИСПАНСКАТА страна  Световната купа може да се гледа на живо  и директно чрез предаването на MediaPro Online , а също и от RTVE .

Испания ще отговаря за предаването на Световната купа чрез предаването на Mediapro и RTVE

ARD и ZDF  се договориха за разпределението на  мачовете от Световното първенство в Катар за цяла Германия .

Вижте Ard Online :  https://www.ard.de/

▶️Вижте Испания срещу Германия на живо и директно онлайн

Тези мачове могат да се видят онлайн на различните  уеб платформи на каналите  в ИСПАНИЯ.

Гледайте Световната купа в MediaPro Online :  https://www.mediapro.tv/es/

Гледайте Световната купа в Испания на RTVE :  https://www.rtve.es/

От своя страна в  Германия също може да се види и проследи на живо онлайн в онлайн  платформите  на Ard .

Вижте Ard Online :  https://www.ard.de/

Това означава, че чрез тези средства, както уеб, така и мобилни устройства, ще можем да го гледаме на живо и на живо онлайн.Като цяло тези мачове могат да се видят чрез  мобилното приложение и Smart TV, можете да гледате 64 мача на живо  . Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

⏳ Минута по минута

Проследих МИНУТА ПО МИНУТА ИСПАНИЯ СРЕЩУ ГЕРМАНИЯ

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...