Еквадор срещу Сенегал: програма, канал, гледане на живо

И двата отбора имаха тежко време по време на квалификационните кръгове и този мач трябва да е сравнително равен. 

Еквадор срещу Сенегал  ще се играе във  вторник, 29 ноември на Международния стадион Халифа в Катар (Група А на Световното първенство по футбол) .

Двата отбора са се срещали само веднъж досега, в международен приятелски мач, спечелен от Сенегал  (1-2)  на 27 декември 2005 г.

Пътят до Световното първенство през 2022 г. далеч не беше лесен за Еквадор  . Те загубиха 6 мача от 18 изиграни, докато спечелиха 7 и завършиха наравно 5 пъти.

 Най-добрите му играчи бяха  Майкъл Естрада  (6 реализации) и  Мойсес Кайседо  (4 асистенции). 

Сенегал оглави своята квалификационна група с 6 победи и 1 равенство. Фамара Дидиу  и суперзвездата на Байерн Мюнхен Садио Мане , който за съжаление се контузи в предпоследния мач на Байерн Мюнхен преди почивката, което сега може да го извади от първите мачове на Световното първенство. Той може да бъде включен във финалния отбор, но шансовете да играе са малки.

Това е огромна загуба за Сенегал, тъй като сега те ще бъдат без може би най-добрия си играч. Сега Еквадор има законен шанс да продължи напред от групата и този мач срещу Сенегал може да реши кой е вторият в таблицата след Холандия.

Канал, който излъчва на живо Еквадор срещу Сенегал

Teleamazonas  е каналът, който отговаря за излъчването на играта в цял Еквадор.

За тези, които търсят канала, който да настроят, това е   Канал 4 от Кито, Канал 5 от Гуаякил и Канал 11 от Куенка . Крилатата му фраза е „Заедно с теб“.

В Сенегал  SuperSport   и  2Sports2  гарантират, че ще имат неограничен достъп до излъчване на събития от Световната купа. Ако имате абонамент за кабелна телевизия и живеете в страната, можете да гледате мача на вашия телевизор и да следите действието. На този канал ще можете да гледате всички мачове на Катар, които се провеждат. Те също така ще включват най-добрите моменти от Световното първенство и последните новини.

Вижте Еквадор срещу Сенегал на живо и директно онлайн

Тези мачове могат да се видят онлайн чрез различните  уеб платформи на каналите на Еквадор .

Уебсайт на Teleamazonas Еквадор :  https://www.teleamazonas.com /

Това означава, че чрез тези средства, както уеб, така и мобилни устройства, ще можем да го видим на живо и на живо онлайн.Като цяло тези мачове могат да се видят чрез  мобилното приложение и Smart TV, можете да гледате 64 мача на живо  . Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

 Минута по минута

Следях МИНУТА ПО МИНУТА Еквадор срещу Сенегал

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻