Дания срещу Тунис: програма, канал, гледане на живо, минута по минута

Дания срещу Тунис отговаря на първия мач от група D, която принадлежи на Световното първенство в Катар 2022.

⚽Дания срещу Тунис

Дания ще играе срещу Тунис в първия мач, който отговаря на група D на Световното първенство в Катар. Мачът ще се играе на 22 ноември на стадион «Образование». От Mundialdeqatar.net ви оставяме цялата информация за този мач, график, канали, къде да гледате на живо и минута по минута.

Дания от Франция 98 е друга селекция, червеният динамит идва от много добър квалификационен кръг на УЕФА и това вече е шесто участие на световно първенство. Те ще се опитат да стигнат до четвъртфиналите.

От своя страна Тунис, известен като „Орлите на Картаген“, е африканският отбор, който успя да влезе в ново назначение, след като победи Мали във финалния дуел на африканските квалификации, което беше шестото им участие на Световно първенство и второ поредно . Излизането от груповата фаза е големият подвиг на избраниците.

Националният треньор на мъжкия отбор Каспер Хюлманд очаква три вълнуващи мача:

„Франция е един от най-добрите отбори в света с много талант. Това ще бъде втори важен мач срещу Франция, където има за какво да се играе. Ако искаме да продължим напред, трябва да можем да победим Тунис, но те са силен отбор, срещу който ще се изправим.» казва Каспер Хюлманд.

Капитанът на мъжкия отбор Симон Кяр също взе участие в жребия тази вечер:

„Очакваме с нетърпение Световното първенство и сме горди да играем срещу най-добрите в света. Имаме вълнуващ басейн. Страхотно е да се запозная с Франция. Силен съперник, с когото играхме 0:0 на последното световно първенство и срещу когото ще се изправим два пъти преди Световното първенство в Лигата на нациите. Тунис е рядък съперник за нас, но винаги е интересно да срещнеш отбори от други части на света на световно първенство, а след това има все още неизвестен съперник. Ще пътуваме до Световното първенство, за да спечелим всеки мач. Мечтаем да спечелим трофеи с този отбор и мисля, че сега можем да кажем, че ще излезем от тази група.” казва Саймън Кяер

🕗Разписание Дания срещу Тунис

В Дания мачът ще бъде в 15 часа. От негова страна в Тунис това ще бъде в 14:00 часа.

📺 Канал, който предава на живо Дания срещу Тунис

Според списъка с канали ще можем да гледаме мача Дания срещу Тунис на живо по DR и TV 2 за цяла Дания и по beIN Sports в цял Тунис.

📺Гледайте Дания срещу Тунис на живо и директно онлайн

Тези мачове могат да се гледат онлайн на различните DR и TV уеб платформи за цяла Дания и на beIN Sport в Тунис.

Обикновено тези игри могат да се видят чрез мобилното приложение и Smart TV, можете да видите всичките 64 игри на живо. Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

⏳Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻