Гледайте Испания срещу Япония на живо онлайн: минута по минута

Световното първенство по футбол през 2022 г. е в разгара си, като повече действия са насрочени за четвъртък, 1 декември. Действието за деня включва забележителен сблъсък от група E между Япония и Испания.

След впечатляващо представяне срещу Германия, Япония не можа да надгради тази инерция и загуби с 1-0 от Коста Рика в неделя. Междувременно Испания изглеждаше готова да спечели срещу германците през уикенда, но Никлас Фюлкруг вкара в 83-та, за да доведе до равенство 1-1.

Може ли Япония да постигне нова шокираща победа, за да премине към осминафиналите? Или Испания ще заключи група E с друго доминиращо усилие?

Япония срещу Испания НА ЖИВО Онлайн

Япония превъзхожда в защита , но ще бъде трудно да се победи Испания. Испанците отбелязаха 11 пъти в последните си три мача, повече голове от японците в последните им пет мача взети заедно (пет).

Атаката на Испания също не се забавя, регистрирайки 24 удара (11 към целта) в първите си два мача на Световното първенство досега. Като се има предвид, че Япония допусна един гол и видя само четири опита за удар от Коста Рика, наистина мисля, че японците ще бъдат твърде съкрушени от атаката на Испания.

Испания срещу Япония, това ще бъде един от онези мачове, които никой в ​​света няма да иска да пропусне. Повече от всичко и за двамата трябва да оставят всичко на стадиона. Много добра игра, затова ви оставям минута по минута НА ЖИВО онлайн.

▶️Вижте Испания срещу Япония минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻