Гледайте Аржентина срещу Хърватия НА ЖИВО онлайн: минута по минута

por

en

Аржентина срещу Хърватия НА ЖИВО онлайн, минута по минута този вторник, 13 декември 2022 г., от 16:00 ч. Аржентина и 20:00 ч. холандско време . От mundialdeqatar.net ви оставяме цялата информация, от която се нуждаете, за да гледате мача НА ЖИВО минута по минута на тези две световни сили .

▶️Гледайте Аржентина срещу Хърватия НА ЖИВО онлайн🟢

Аржентина срещу Корасия може да се види НА ЖИВО онлайн, когато активираме връзката.

Аржентинският отбор има интензивното присъствие на своите фенове, които се стремят да преодолеят препятствието на хърватския отбор по време на конфронтацията, която ще се изправи срещу двата отбора на стадион Лусаил, в полуфиналите на Световното първенство в Катар 2022, и след това да постигнат мечтае да увенчае титлата, която отсъства от съкровището на танго отбора от Световната купа през 1986 г. в Мексико.

Без съмнение ще се изправим пред един от най-добрите мачове, които ще можем да видим на Световното първенство.

Според изчисления на аржентинското посолство в Катар между 35 и 40 хиляди аржентинци са планирали да присъстват на Световното първенство и да подкрепят страната си в усилията й да спечели първата титла от 1986 г. и третата в историята на тангото, което накара феновете на «Албиселесте» най-големият в катарската столица, наред с феновете на Мексико, Саудитска Арабия и сега Мароко.

Меси и неговите съотборници бяха подкрепяни по време на турнира от ентусиазма, който се изливаше от трибуните и се възползваха от предимството да се чувстват почти като че ли играят на собствена земя , като само отборът на Мароко ги надмина в подкрепата на публиката в Катар.

От началото на двадесет и второто издание на финалите аржентинската публика беше отличителният белег в Доха, което беше похвалено от капитана на танго Лионел Меси, когато той каза след победата над Холандия на четвъртфиналите на Санкциите: „ Ние се възползвайте в тези моменти от хората, които са тук и в Аржентина, където всеки се чувства в екстаза на победата”.

Битка за Холандия

След уплахата от загубата от Саудитска Арабия (1-2) в Откриването, Меси успя да върне страната си на правилния път и я отведе до финалния кръг за награждаване, а след това и до четвъртфиналите, където се изправи срещу холандския отбор миналата събота.

Отборът на треньора Лионел Скалони изглеждаше готов да се класира, след като Науел Молина откри резултата с перфектен пас на Меси , преди последният да вкара втория гол от дузпа.

Но животът се върна при холандците, благодарение на резервата Вут Фийкхорст, който намали разликата в 83-ата минута с прекрасен удар с глава, след което изравни в 11-ата минута на добавеното време от ловък свободен удар.

След това двата отбора прибягнаха до продължения и там започна спазъмът и контактите в битка, която ФИФА започна разследване, след като стана свидетел на общо 18 жълти картона, които дори засегнаха двата треньорски щаба и играчите, седящи в скамейките на феновете, сред които и холандската звезда Дензъл Дъмфрис, който получи червен картон в последните секунди.

И след края на физическата битка на терена, която в крайна сметка доведе до победа на Аржентина с дузпи, конфронтациите и подигравките се преместиха отстрани на стадиона, когато Меси си проправи път към холандската пейка, за да се изправи срещу треньора Луис ван Гаал, защото той го «неуважавал». аз”, според аржентинската звезда.

Меси: Мисля, че Ван Гаал трябва да си затвори устата

Меси каза: „Чувствам, че Ван Гаал не ме уважаваше след това, което направи преди мача, а някои холандски играчи си чатяха много по време на мача“, визирайки казаното от треньора на Милс в навечерието на мача за аржентинската звезда.

Меси отговори в петък, като каза: «Ван Гаал казва да играем добре, след това той постави нападателите в наказателното поле и започна да играе дълги топки към тях», казвайки: «Ние заслужавахме да се класираме и ето какво се случи.»

И езикът на вратаря Емилиано Мартинес не се различаваше от този на неговия капитан, тъй като той каза след брилянтността си при блокирането на първите две дузпи за Холандия: „Чух Ван Гаал да казва, че имаме предимство при дузпите. Ако стигнем до дузпи, ще се справим.» Мисля, че трябва да си затвори устата.»

Престрелките и провокациите не свършиха на терена , а се преместиха в смесената медийна зона, където Меси се появи по време на интервю за аржентинския канал „TYC Sports“, обръщайки се към някого с думите: „Какво гледаш, Бобо? Махай се оттук, идиот. Тръгни си“. Насред изумлението на журналиста той се обърна към аржентинската звезда и каза: «Спокойно, Лео, спокойно».

По-късно се разбра, че думите на Меси са били насочени към Фиххорст , който изглежда искал да се свърже с аржентинеца, за да размени мир с него, но пътят изобщо не бил ясен, тъй като аржентинците го засипали с обиди, включително и на бивш голмайстор. Серхио Агуеро, който се появи във видео, обръщайки се към холандеца, казвайки на английски: „Млъкни, млъкни“.

И когато холандският гранд обясни какво иска, италианският нападател на Интер Лаутаро Мартинес, който уреди дузпите, които решиха победата на страната му, изглеждаше най-дипломатичен, успокоявайки холандеца и протегна ръка, преди да успее, Агуеро неохотно се присъедини. Той, докато Лисандро Мартинес отказа да се присъедини към тях и продължи пътя си, мърморейки на испански.

трябваше да gamar

Мачът в петък не беше нормален по всякакъв начин, но в крайна сметка Аржентина стигна до полуфиналите за пети път в историята си, която бе увенчана с две титли през 1978 г., когато победи Холандия, и 1986 г., когато победи легендата Диего Марадона . Западна Германия, а вторият в последните три издания.

Що се отнася до Меси: „Аржентина показа от мач на мач, че знае как да играе. Играхме с устрем и желание и знаехме как да се изправим във (важните) моменти от мача», и подчерта: „Имахме нужда от това и се радваме, че цялата страна празнува».

Подобно на Аржентина, Хърватия се класира за полуфиналите благодарение на брилянтността на своя вратар Доминик Левакович при изпълнението на дузпи срещу Бразилия и това ще бъде предпоследното препятствие между Меси и мечтата да спечели очакваната титла, когато я срещне във вторник. Стадион Лусаил, в мач, който го събира с бившия му съперник в Реал Мадрид Лука Модрич.

Как пристига Хърватия?

Мечтите се сблъскват с хърватския Лос Валиентес , воден от тяхната ветеранска звезда Лука Модрич, с амбициите на аржентинската звезда Лионел Меси и последния им шанс да дадат на страната си първата титла от 1986 г., когато се срещнат във вторник на стадион Лусаил в полу- финалите на световното първенство през 2022 г.

Когато Хърватия влезе във финала на двадесет и второто издание, тя не се брои, особено след като повечето от нейните звезди, които я изведоха до финала през 2018 г., бяха възрастни, начело с капитана Модрич (37 години).

Но хората на селекционера Златко Далич се противопоставиха на очакванията, извеждайки страната си до третия полуфинал в 6 участия, след като се справиха с наградите и четвъртфиналните мачове с висок боен дух, който им позволи да компенсират провала си срещу Япония. и след това срещу Бразилия в продълженията, преди да реши въпроса с изпълнение на дузпи благодарение на брилянтния вратар Доминик Левакович.

След предимно „тихо“ каране в груповата фаза, където хората на Далич завършиха втори в състезанията от група F след Мароко с две равенства и една победа, беше ред на Левакович да надделее като шампион във финала на кръга, когато разби сърцата. на японците при изпълнение на дузпи.

Тогава играчите на Далич знаеха как да се справят с Бразилия на полуфиналите и с натиска, упражнен от съотборниците на Неймар в този мач, така че Хърватия успя да измъкне „Селесао“ до дузпи, давайки нов шанс на вратаря на Динамо Загреб да играе. Ролята на героя, така че той беше навреме от първата дузпа, изигра испанската звезда на Реал Мадрид Родриго.

Възниква въпросът дали във вторник Меси ще се присъедини към своя скъп приятел и съотборник в Пари Сен Жермен Неймар? Разбира се, хърватската задача със сигурност няма да е лесна, тъй като отборът на треньора Лионел Скалони, който отива на дузпи, може да не даде резултат; Защото (двукратните) световни шампиони имат в редиците си не по-малко брилянтен вратар Емилиано Мартинес, който беше шампион на четвъртфиналите, като блокира два наказателни удара за холандския отбор.

Някои свързани търсения: Вижте Аржентина срещу Хърватия на живо онлайн, Аржентина срещу Хърватия Полуфинал НА ЖИВО, Вижте Аржентина срещу Хърватия НА ЖИВО и НА ЖИВО, Вижте Аржентина срещу Хърватия минута по минута

Сценарият за 2018 г. е далеч от изпълнението

Двете страни се връщат към спомена от Световното първенство през 2018 г. в Русия, когато се срещнаха в груповата фаза и тогава Хърватия постигна победа, която изглеждаше напълно недостижима в сегашната версия, тъй като помете южноамериканския гигант с три чисти цели. Анте Ребич, Модрич и Иван Ракитич отбелязаха.

В тази версия Хърватия оглави групата с цели 9 точки, а Меси и неговите съотборници трябваше да изчакат до последния кръг, за да решат квалификациите си, като победиха Нигерия с 2-1.

И когато Хърватия стигна до полуфиналите през 1998 г., в първото си участие на световно първенство след независимостта на Югославия, те също победиха Аржентина, но резултатът тогава беше в полза на «албичелесите» с гол на Ектор Пинеда в груповата фаза.

Но мачът във вторник в Лусаил е много по-важен и за двата отбора . Защото последната карта е заложена, тъй като Меси се стреми да повтори сценария от 2014 г., когато изведе страната си на финал за пети път в историята й след 1930, 1978, 1986 и 1990 г., с надеждата, че ще успее да се възстановят от това, което загубиха преди 8 години, когато паднаха с 0-1 от германците.

Минута по минута

Mundialdeqatar.net отразява  Аржентина срещу Хърватия   в реално време, като предоставя поточно предаване на живо и резултат на живо от мача, състави на отбори, пълни статистики за мача, коментари на мача на живо и официални видео акценти. Покриваме всички осминафинали на Световната купа в реално време и осигуряваме поточно предаване на живо, когато е възможно.