Гледайте Австралия срещу Дания НА ЖИВО: Минута по минута

Това ще бъде епична битка в група D, тъй като Австралия и Дания могат да стигнат до 1/16 на Световното първенство преди последния си мач от групата.

ПРЕДАВАНЕ НА ЖИВО АВСТРАЛИЯ срещу ДАНИЯ

След отличната си победа срещу Тунис последния път, Австралия знае, че победа срещу Дания ги поставя на осминафиналите на Световното първенство за втори път в тяхната история .

 Греъм Арнолд получи много критики за начина на игра на отбора си, но те се отдадоха напълно срещу Тунис и винаги носеха заплахата на контраатака. 

Те ще трябва да покажат много подобно представяне срещу талантливите датчани, но една точка може да е достатъчна, тъй като Тунис ще трябва да победи Франция в другия мач от група D, за да усложни допълнително нещата за Австралия и Дания.

Що се отнася до отбора на Дания, те имат много слаб турнир досега. Те бяха лоши в атака срещу Тунис при равенство в първия мач, докато бяха победени от Франция и Каспер Хюлманд просто не успя да накара отбора си да тръгне в атака. 

Кристиан Ериксен и Пиер-Емил Хойберг се опитват да подсилят Дания от халфовата линия, но не изглеждат опасни в момента . За евентуално преминаване в следващата фаза те трябва да спечелят срещу Австралия и след това да се надяват Тунис да не победи Франция и да се стигне до голова разлика. 

Минута по минута Австралия срещу Дания НА ЖИВО

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻