Германия срещу Япония: програма, канал, гледане на живо

Отборът на Германия се среща първо с Япония на Световното първенство през 2022 г. в Катар.

Това е може би най-противоречивото световно първенство по футбол, защото е твърде горещо през лятото в пустинния щат, световното първенство се провежда през зимата. Турнирът ще бъде открит на 21 ноември. Добри четири седмици по-късно, на 18 декември, е финалът.

❤Германия срещу Япония

Германия пристига на това Световно първенство без значката за непобедим, с която е свикнала. Те бяха елиминирани преди четири години в Русия в груповата фаза и напуснаха рано на Евро 2020 след загуба от Англия.

Това поражение сложи край на 15-годишното управление на Йоахим Лоу.

Ако трябва да говорим за отбора на Япония, трябва да кажем, че те търсят и следват модела на последните си шест изяви. В Русия те дойдоха в рамките на 20 минути от достигането на четвъртфиналите, когато Белгия се възстанови от две загуби, слагайки край на надеждите на японците. Тази година те влизат в групата като аутсайдери.

Японският отбор има някои влиятелни играчи на световната сцена. Имената, за които трябва да внимавате на Световното първенство в Катар през 2020 г., включват Такуми Минамино от Ливърпул. Звездата на Висшата лига Такехиро Томиясу, който е в първия си сезон в Арсенал. Японската революция на Селтик в Шотландия продължава с Дайзен Маеда, Йосуке Идегучи и Рео Хатате, които следват стъпките на Киого Фурухаши, който бързо се превърна в любимец на феновете в Глазгоу и се надява да вземе самолета до Катар.

🕗 График Германия срещу Япония

В Япония мачът ще е от 22 часа. От негова страна в Германия това ще е в 15:00ч.

📺 Канал, който предава на живо Германия срещу Япония

Според списъка с канали, ще можем да видим мача между Германия и Япония на живо за цяла Германия по ARD и ZDF. В Япония dentsu inc. договориха разпределението на мачовете от Световното първенство в Катар за цяла ЯПОНИЯ.

✔Гледайте Германия срещу Япония на живо и директно онлайн

Тези съвпадения могат да се видят онлайн чрез различните уеб платформи dentsu inc. в Япония.

В Германия емоциите, свързани със Световното първенство в Катар, ще бъдат достъпни чрез ARD и ZDF. Освен в сайта и в мобилното приложение и Smart TV, ще можете да гледате на живо всичките 64 мача, включително, разбира се, битките на германците. Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

⏳Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽Te puede Intresar ⚽🔻

Canales que trasnmiten el Mundial

En las diferentes partes del mundo el mudial de qatar se transmite en vivo y en directo por diferentes canales.

Mira el FIXTURE completo y el horario de acuerdo a tu país.

Todo el fixture completo del mundial. Enterate de los dias y el cronograma completo de los 64 partidos que se desarrollarán entre el 20 de noviembre y el 18 de diciembre en Qatar.

La'eeb

La mascota que se utilizará en la XXII edición de la Copa Mundial de la FIFA Catar 2022. La'eeb es un turbante de color blanco animado en forma infantil, y su nombre en árabe significa jugador habilidoso.

El Futbol del Mundial

El balón oficial del Mundial de Qatar 2022, al que llamó «The Journey» para acompañar a las selecciones en los 64 partidos que presenciará el torneo...