Германия срещу Япония: програма, канал, гледане на живо

Отборът на Германия се среща първо с Япония на Световното първенство през 2022 г. в Катар.

Това е може би най-противоречивото световно първенство по футбол, защото е твърде горещо през лятото в пустинния щат, световното първенство се провежда през зимата. Турнирът ще бъде открит на 21 ноември. Добри четири седмици по-късно, на 18 декември, е финалът.

❤Германия срещу Япония

Германия пристига на това Световно първенство без значката за непобедим, с която е свикнала. Те бяха елиминирани преди четири години в Русия в груповата фаза и напуснаха рано на Евро 2020 след загуба от Англия.

Това поражение сложи край на 15-годишното управление на Йоахим Лоу.

Ако трябва да говорим за отбора на Япония, трябва да кажем, че те търсят и следват модела на последните си шест изяви. В Русия те дойдоха в рамките на 20 минути от достигането на четвъртфиналите, когато Белгия се възстанови от две загуби, слагайки край на надеждите на японците. Тази година те влизат в групата като аутсайдери.

Японският отбор има някои влиятелни играчи на световната сцена. Имената, за които трябва да внимавате на Световното първенство в Катар през 2020 г., включват Такуми Минамино от Ливърпул. Звездата на Висшата лига Такехиро Томиясу, който е в първия си сезон в Арсенал. Японската революция на Селтик в Шотландия продължава с Дайзен Маеда, Йосуке Идегучи и Рео Хатате, които следват стъпките на Киого Фурухаши, който бързо се превърна в любимец на феновете в Глазгоу и се надява да вземе самолета до Катар.

🕗 График Германия срещу Япония

В Япония мачът ще е от 22 часа. От негова страна в Германия това ще е в 15:00ч.

📺 Канал, който предава на живо Германия срещу Япония

Според списъка с канали, ще можем да видим мача между Германия и Япония на живо за цяла Германия по ARD и ZDF. В Япония dentsu inc. договориха разпределението на мачовете от Световното първенство в Катар за цяла ЯПОНИЯ.

✔Гледайте Германия срещу Япония на живо и директно онлайн

Тези съвпадения могат да се видят онлайн чрез различните уеб платформи dentsu inc. в Япония.

В Германия емоциите, свързани със Световното първенство в Катар, ще бъдат достъпни чрез ARD и ZDF. Освен в сайта и в мобилното приложение и Smart TV, ще можете да гледате на живо всичките 64 мача, включително, разбира се, битките на германците. Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

⏳Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻