Вижте Мексико срещу Саудитска Арабия НА ЖИВО: Канал и минута по минута

Мексико срещу Саудитска Арабия ще бъде още един от отличните мачове, които ще трябва да гледаме тази сряда.

Мексико има нужда от победа, тъй като изоставаше много след загубата от Аржентина с 2: 0. Решителен мач за цялата група, който никой няма да иска да пропусне. Ето защо ви оставям ГРАФИКА, КАНАЛА и КАК ДА ВИДИТЕ НА ЖИВО .

За да има шанс да се класира, Мексико трябваше да спечели с възможно най-много голове. Нещо трудно, но не невъзможно.

От другата страна имаме Саудитска Арабия, която направи много добро Световно първенство и изненадва, след като победи Аржентина с 2-1, но след това падна от Полша, която ще бъде съперник на Аржентина. Без съмнение Полша ще търси мача срещу Мексико, за да се опита да се класира.

Преди световното

Мексико се класира без сериозни затруднения със само 2 загуби в своите квалификации за Световното първенство в 14 мача. Сега тимът ще има амбицията да премине отвъд 1/16-финалите. Те достигаха до тази фаза в 7 поредни турнира от Световното първенство, но винаги губеха в този момент. Прогнозираният състав за този мач включва Г. Очоа на вратата, Г. Артеага, Н. Араухо, К. Монтес и Х. Санчес в защита, Е. Гутиерес, Е. Алварес и Х. Ерера в полузащитата и Х. Лозано, Р. Хименес и А. Вега в атака.

Саудитска Арабия спечели своята квалификационна група за Световното първенство със 7 победи, 1 равенство и 2 загуби и това ще отбележи шестото им участие на този форум от последните осем. Нито един от играчите в списъка не играе във висшите лиги и в момента Саудитска Арабия е най-слабият отбор в групата. Прогнозираният състав включва Ал-Даусари, Ал-Бурайкан и Ал-Мувалад в нападение, Ал-Наджеи, Ал-Фарадж и Алдавсари в халфовата линия, Ал-Шахрани, Ал-Булайхи, Ал-Амри и Абдулхамид в защита и Ал-Овайс като вратар.

Гледайте Мексико срещу Саудитска Арабия НА ЖИВО

В  Мексико  има много начини да гледате различните мачове от Световната купа като  Sky Sports (64 мача) TUDN/TV Azteca (32 мача) Vix+ (8 мача)

В  Аржентина  можем да го видим  на живо по TYC SPORT  и по Live Public TV.

В останалия свят мачът Аржентина срещу Саудитска Арабия се излъчва по тези  канали .

Минута по минута Мексико срещу Саудитска Арабия НА ЖИВО

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻