brasil vs serbia

Бразилия срещу Сърбия: програма, канал, гледане на живо

por

en

Отборът на Бразилия ще се изправи срещу Сърбия на световното първенство в Катар на 24 ноември.

Мачът ще се проведе на Националния стадион Лусаил в Катар, стадион, който е построен изключително за Световното първенство и има капацитет от 80 000 фенове.

Стадионът е на около 23 км от Westin Doha Hotel & Spa, хотелът, в който бразилският отбор ще отседне по време на Световното първенство.

Бразилия вече се изправи срещу Сърбия по време на последното Световно първенство в Русия и спечели мача с 2×0.

Сегашната Сърбия принадлежеше на бивша Югославия и ако проследим историята на мачовете на Бразилия срещу Югославия на Световни първенства, балансът надделява.

Бразилският отбор има поражение през 1930 г. в първата Купа в историята, победа през 1950 г. и две равенства през 1954 г. и 1974 г.

След този мач, на 28-и, те се изправят срещу Швейцария на стадион Ras Abu Aboud, в пристанищния район на Доха, и затварят първата фаза срещу Камерун, на 2 декември, отново на Lusail National.

🕓Програма Бразилия срещу Сърбия

В Бразилия мачът ще бъде от 16:00 часа. От негова страна в Сърбия това ще е от 21:00ч.

📺 Канал, който излъчва на живо Бразилия срещу Сърбия

Според списъка с канали, ще можем да видим мача Бразилия срещу Сърбия на живо в Бразилия по TV Globo Brunei Cristal-Astro. В Сърбия RTS се съгласи да разпространи мачовете от Световната купа в Катар за цялата страна.

✔Гледайте Бразилия срещу Сърбия на живо и директно онлайн

Тези мачове могат да се гледат онлайн чрез различните уеб платформи на канала TV Globo Brunei Cristal-Astro в Бразилия.

В Сърбия емоциите, свързани със Световното първенство в Катар, ще бъдат достъпни чрез RTS. Както и в сайта и в мобилното приложение и Smart TV, ще можете да гледате на живо всичките 64 мача. Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

⏳Минута по минута